Notícies

ivan tibauIvan Tibau Nou secretari general de l'Esport a Catalunya

L'exjugador i entrenador d'hoquei sobre patins Ivan Tibau serà el nou secretari general d'Esports de la Generalitat. Tibau (Lloret de Mar, 1973) assumirà el càrrec en substitució d'Anna Pruna aquest dimarts, després de ser nomenat a la propera reunió del nou Govern, segons ha avançat TV3 aquest divendres.
En la seva carrera ha jugat al Tordera, l'Igualada, el Blanes i el Lloret. També va ser capità de la selecció d'hoquei patins a Macau l'octubre de 2004, amb qui va guanyar el Mundial B. Un any abans, havia manifestat, en declaracions a Catalunya Ràdio, que no tornaria a jugar amb la selecció espanyola tot i que la catalana no pogués competir de manera oficial.
Tibau, que els últims mesos ha donat suport visible al ja president, Artur Mas, vol que es recuperi “la flama” de l’esport català. Com a professional al món de l'esport, l'acrediten el fet d'haver guanyat tres Copes d'Europa, una lliga d'Hoquei Patins, una Copa del Rei i dues Supercopes d'Europa.
El substitut d’Anna Pruna a la Secretaria General de l’Esport era fins ara regidor de CiU a l’Ajuntament de Lloret de Mar. En l'àmbit esportiu, era entrenador de l’equip d’hoquei d’aquesta mateixa ciutat, un càrrec que va deixar fa dues setmanes.

Més informació als següents diaris:

Diari de Tarragona
Mundo Deportivo
Diari Avui
Els esports Punt.cat