Notícies

hou yifanCampiona Mundial de les Dones Hou Yifan - Esportista de l'Any a la Xina

El circuit tancat de televisió dóna el premi de "Esportista de l'Any" a la GM Hoy Yifan, aquest premi va ser creat el 2001, el concurs es va dur a terme set vegades fins al present. Els organitzadors de l'acte, l'adjudiquen a les figures amb més autoritat i influència de l'esport a la Xina. Els resultats de la votació distingeixen als esportistes del 2010.
Lin Dan i Wang Meng com el millor esportista, entrenador de pista curta de Li Yan va rebre el premi com el millor entrenador. El patinatge artístic guanyadors dels Jocs Olímpics d'Hivern Xue Shen i Hongbo Zhao, un cop més han cridat la millor parella de l'esport. Campiona Mundial d'Escacs Hou Yifan va ser reconeguda, com la millor esportista que participa en un esport que no està inclòs en la categoria olímpica.

Fitxa tècnica de Hou Yifan de la FideHou_Yifan

3a En el ranking de les top 100 woman
( Elo 2607 Gener 2011
)

Partides de Hou Yifan

Altres premiats van ser:
Nadador dg Yang va rebre el premi en la categoria "Revelació de l'Any". I un art col.lectiu "Vela en els núvols blanques "es va endur un premi al " Esperit Esportiu d'actors desconeguts ". Selecció Femenina de Cecs va ser guardonat amb el premi a l'esperit esportiu dels discapacitats. L'equip de directors que van treballar en les cerimònies d'obertura i tancament d'Àsia i Àsia-Per jocs a Guangzhou va rebre un premi per la seva contribució especial per l'esport. L'equip nacional xinès en pista curta va ser reconegut com el millor equip i el pentatló militar de l'EPL va ser guardonat amb el premi major de jurat.