Notícies

feda Campionat d'Espanya Sub-12 2012

Cròniques

Ronda 1, Ronda 2 i Ronda 3
La delegació Catalana, formada per 19 petits però aguerrits lluitadors/es, vam arribar a Salobreña diumenge plens d’il·lusions i ganes.
Després de les 3 primeres rondes TOTS han anat millorant el seu esforç i concentració i n’estem molt orgullosos, sempre quedant alguns catalans en les darreres partides de cada ronda. Tant el Pol Bover com el Marc Pera s’han endut el “premi” als més lluitadors de l’expedició. No sé si tindríem prou diners per pagar-lis si cobressin per hores de joc.
Únicament 9 jugadors han aconseguit els 3 punts possibles, essent un d’ells el Guillem Porta després de guanyar un final complicat, amb una precisió quirúrgica.
En el grup perseguidor amb 2.5 punts tenim el Manuel Pulido, que és més dur que una roca i ha aconseguit empatar amb negres contra el segon favorit del torneig, l’andalús Alejandro Pérez, al que ha sorprès a la jugada 17, amb una inesperada i duríssima intermitja (b4!)
Ja amb 2 punts tenim a l’Ismael Giménez iniciant la remuntada, després de perdre a la segona ronda, quan li va sonar el mòbil que creia haver deixat a l’habitació. També amb dos a la Sara de las Heras, l’Andrea Jausas, al Jordi Lladós, al Xavier Povill, al Jaume Ros, al Pau Martín, al Pol Bover i l’Albert Castillo.
Afortunadament tota l’expedició ha aconseguit ja puntuar. Aquí tenim la foto de grup cortesia del gran reporter fotogràfic, Lluís de las Heras.
Raul Arza


Clica la foto per fer-la gran