Notícies

feda Campionat d'Espanya Sub-18 2013

Cròniques

David Pardo perd i amb això s'allunyen les opcions a pòdium.

Dia negre per les aspiracions catalanes, David Pardo ha perdut davant el GM D.Antón en un final que semblaven taules,Marc Sánchez ha guanyat després de quedarse amb peò de més.Alex Pinsach jugava a la taula 9 i ha estat a punt de guanyar, pero uns errors quan s´acabava el temps li han costat el punt sencer. Carles Díez també ha guanyat, avui força rápid. Carlos Rojano avui ha guanyat jugan mes amb el cor que amb el cap, però tambè val.Jareño ha guanyat jugant una bona partida.I ara ja només ens queda una ronda, a veure si per fi fem plé i guanyem totes demà.

La esperança catalana es David Pardo.

Aquest any les coses no estan sortin com voliem, avui Marc Sánchez ha tornat a perdre, ho ha intentat tot i al final la dama per dues torres no ha pogut controlar un peó pasat de l´altre. Llástima, aquest noi es merexía acabar el de edats amb un premi, després de tants anys d´estar sempre adalt. El duel Pardo-Camallonga ha acabat amb victoria del primer, que es possa a mitg punt del líder, a veure si aconsegueix está fí les dues últimes que queden. Carlos Rojano no ha pogut passar de les taules, tenía peça de més per dos peons, però tot i que ho ha intentat, no havia manera de guanyar, el fet de perdre dos seguides a fet mal a la seva moral. Alex Pinsach ha guanyat,s´ha quedat en un final de peons amb un de més i ha guanyat amb contundencia, demà puja al tauler 9.Aleix Jareño ha fet taules, en una posició on no es podía treure més.Es una molt bona expediciò i el seu comportamente es exemplar, sap malament que no tinguin el seu torneig. Sort que la mitat repeteixen l´any que bé, anims i a acabar el millor posible.

Arribem a la sisena ronda amb problemes

Avui la cosa no ha anat tant bé com esperabem. David Pardo no ha pogut passar de taules, a una partida estranya, Marc Sánchez semblava tenir ventatge tota la partida i al final s´ha quedat amb peó de menys, tot i així jugant precís eren taules. Alex Pinsach la tenía molt bé i l´altre li ha montat un atac que li feia continuo o perdía, igual que Aleix Jareño que ha tingut que reclamar taules per no perdre. El duel entre catalans s´ha decantat a favor de Carles Díez. Ara anem una mica forçats a no puntxar, però encara estem vius i lluitarem de valent aquestes tres rondes.Tots tractarem de jugar el millor que sabem i una mica més.

Dia complicat a Salobreña

Avui hem acabat el matí molt contents, amb 5.5 punts de 6 possibles i posant-se a les primeres taules. Marc ha guanyat bé, David ha suat però també ha guanyat i Carlos Rojano ha guanyat a un Mestre Fide. Carles Díez ha fet taules a una partida que se li ha escapat mentres que Jareño i Pinsach guanyaben jugant força bé les seves partides. Però per la tarda no ens ha anat gens bé, Marc ha perdut amb el GM Antón al primer tauler, David Pardo no ha pogut pasar de les taules al segon, i Carlos no ha pogut amb el MF que li ha tocat. Carles Díez ha tornat a tenirla millor i se li ha escapat entaulant i Jareño no ha pogut amb la WMI Amalia Aranaz. Pinsach també jugava amb un MF que l´ha guanyat de manera contundent. Lo bó es que segur que demà anirà millor i encara seguim estant adavant. Lo dolent es que a sobre ens ha tocat a dos catalans (els dos Carles) entre nosaltres i això no ens agrada.
david pardo
David Pardo

Marc Sanchez amb 3 de 3

Marc Sánchez ha tornat a guanyar una difícil partida, després de quedar una mica millor a l´obertura. A mig punt dels líders trobem a David Pardo, que ha guanyat bé. També estan amb 2,5 Carles Díaz i Carlos Rojano, els dos estan fent un bon inici de torneig.
Alex Pinsach ha sigut el primer en tenir la partida guanyada, amb peça de més, i això li ha servit per apuntar-se el segon punt. Llàstima de la derrota de l'Aleix Jareño, que ha jugat bé tota la partida i al final un error li ha costat el punt. S´han pogut relaxar a la piscina i carregar piles per a la doble jornada de demà.

marc sanchez
Marc Sánchez lidera la classificació del Sub-18

Comencem bé el sub18

Avui ha sigut el primer dia de joc a Salobreña. L'expedició catalana ha començat força bé. Amb 2 punts tenim a Marc Sánchez, amb 1,5 a David Pardo, Carles Díaz, Carlos Rojano i Aleix Jareño i amb 1 punt está Alex Pinsach. Tenen moltes ganes de fer-ho bé, tot i que aquest matí s´ens ha escapat alguna partida, han pogut guanyar per la tarda i cap está despenjat. Anirem informant per les nits.